Skinn & Ullprodukter

Fårskinn

Vi är otroligt stolta över våra fårskinn. En oslagbar gåva, bröllopspresent eller varför inte skämma bort dig själv med en fin inredningsdetalj som håller i många, många år. Ett väl omhändertaget skinn varar utan överdrift i generationer. Några skinn har en jämn färg medan andra har en mer livfull nyansering. Lockarna på gotlandsfår är det som ger skinnen sin magiska uttryck – alla fårskinn är individuella och har sin charm. Ullen klipps i olika längder och färgerna varierar naturligt från vitaste vitt, mönstrade i olika grå nyanser till nästan helsvart. Vi har mestadels vegetabilisk garvning men för att ha möjlighet att tvätta sitt skinn finns några krombehandlade.

Vi säljer våra skinn i den mysiga skinnboden på gården.

Kontakta oss via telefon eller mail för att bestämma en tid det passar oss båda att komma.

Ullprodukter

På gårdens Skinnbod har vi även försäljning av ullprodukter. Kardflor i 500g förpackningar i olika nyanser samt ett fantastiskt garn. Det tvåtrådiga garnet kommer i 100g harvor som ligger på 300m per styck. Just nu har vi kvar garn i lila nyans.

Önskar du köpa ullprodukter av oss så kontakta via mail eller håll utkik på Rekoringen i Åredalen.

Jord, Hopp & kärlek

Vill du veta mer om det vi anser oss syssla med? Denna bok är skriven på ett lättsmält sätt med vackra bilder och spännande livsresor från olika människor som arbetar på ett regenerativt sätt. Den kommer garanterat att gripa dig och få dig att vilja dela med dig av bokens innehåll till nära och kära.

Sänd ett mail till Jörgen för att köpa ditt exemplar.